Maak kennis met perslucht onderwater

Adembenemende koralen, spannende scheepswrakken, sierlijke vissen. Onder de waterspiegel leeft een prachtige, mysterieuze wereld waar iedere duik weer een nieuwe ervaring is.

Hoe voelt het om gewichtloos door het water te gaan, omgeven door stilte, te communiceren met gebaren? Hoe werkt dat ademen uit dat apparaat? wat is klaren?

Regelmatig organiseert Duikvereniging Nijkerk introductieavonden, waar je zelf kunt ervaren hoe het is om met een duikuitrusting en een fles op je rug onder water te gaan. Daarnaast is het ook vaak mogelijk om in overleg een introductieduik te plannen. De kosten voor een introductieduik zijn slechts 10,00 euro. **

Ben je 12 jaar of ouder, kom dan kennis maken met de onderwater sport en met Duikvereniging Nijkerk.

Je kunt je aanmelden via ons contactformulier

of per e-mail op intro@duikverenigingnijkerk.nl

Geef bij aanmelding ook je naam, leeftijd en contact gegevens door. Verder willen wij graag je maat bovenkleding en schoenmaat weten voor het vest en de vinnen. Wij bevestigen dan jou aanmelding. Zodra je de bevestiging hebt ontvangen houden wij rekening met jou. Je wordt dan om 20:15 verwacht in het sportcafe van het Jaap van der Krol zwembad.
Heb je zelf al een duikbril, vinnen of andere duikmaterialen kun je die uiteraard meenemen.

Na de ervaring is er ook de gelegenheid om nog even gezellig na te borrelen.

Kijk ook op onze facebook pagina www.facebook.com/DuikverenigingNijkerk/

Heb je al kennis gemaakt met de duiksport, bijvoorbeeld tijdens je vakantie, en voelde dat goed?

Regelmatig starten er ook weer duik opleidingen. Duiken is niet moeilijk! Als 1*-duiker word je opgeleid om samen met een buddy, zelfstandig duiken te kunnen maken tot een diepte van 20 meter. Met het 1* duikbrevet heb je dus voldoende in je mars om een prachtige duik te kunnen maken, in Nederland en in het buitenland.

Lijkt het je leuk, ben je 12 jaar of ouder en wil je de opleiding gaan volgen? vind je het spannend en wil je meer weten? of wil je gewoon zien of duiken wel iets voor jou is? Neem dan contact op met Duikvereniging Nijkerk via het e-mailadres secretariaat@duikverenigingnijkerk.nl of kom langs op vrijdag avond. Wij trainen tussen 21:00 en 22:00 in het Jaap van der Krol zwembad in Nijkerk.

kom kennis maken met duiken
Duikvereniging Nijkerk

** prijswijzigingen voorbehouden.

Instagram

Facebook