Lidmaatschap

Je overweegt lid te worden van onze vereniging. Leuk!

Om je snel van de juiste informatie te voorzien hebben we hieronder selecteren wat voor jou de aanleiding is om meer informatie te vinden over het lidmaatschap van Duikvereniging Nijkerk. Zo ga je snel naar de informatie die je zoekt. Uiteraard kun je ook de gewone navigatie binnen onze website gebruiken.

Om je te helpen de juiste informatie te vinden hebben we hieronder een aantal linkjes naar artikelen staan die je kunnen helpen. Hier staat informatie over het Lidmaatschap van Duikvereniging Nijkerk. Door gebruik te maken van de linkjes ga je snel naar de informatie die je zoekt.

Kijk ook eens bij de informatie: ‘opleidingen bij een NOB-vereniging‘ om te bepalen of via onze vereniging leren duiken past bij jouw wensen.

Beginnen

Je wil graag leren duiken.

Volgend brevet

Je hebt al eens gedoken maar hebt nog niet zoveel ervaring, of je wilt verder met het behalen van een volgend brevet.

Vereniging

Je duikt al maar wil dit graag in verenigingsverband gaan doen.

Wat kost het lidmaatschap? **

inschrijfgeld:Tot 18 jaar18 jaar en oudereuro (eenmalig)
inschrijfgeld:25,0025,00euro (eenmalig)
Contributie van Duikvereniging Nijkerk:200,00200,00euro per jaar
Contributie van de NOB:22,9053,80euro per jaar
    
het eerste jaar betaal je dus247,90278,80euro
daarna kost het lidmaatschap je slechts222,90253,80euro per jaar

Het lidmaatschap kost je dus omgerekend nog geen 21,50 euro per maand voor volwassenen.

Wil je een leuke hobby beoefenen samen met zoon of dochter en is hij of zij tussen de 12 en 16 jaar oud? Maak dan gebruik van het ouder/kind lidmaatschap en ontvang hierop 10% korting.

Bijkomend voordeel is dat je als NOB lid onder meer automatisch verzekerd bent als duiker in de collectieve verzekering van de NOB.

Als je lid wordt van een vereniging, zoals Duikvereniging Nijkerk, dan is één van de voordelen dat je (georganiseerd) kunt duiken met je clubgenoten. Als je lid wordt van een NOB-vereniging, dan word je ook automatisch lid van de NOB. Je krijgt dan daarnaast van de NOB:

** prijswijzigingen voorbehouden.

Instagram

Facebook