Het duiken weer oppakken

Leuk dat je de site van onze vereniging hebt opgezocht, nu je (weer) wat meer tijd in het duiken wil gaan steken. Het klinkt misschien gek, maar lang niet al onze leden zijn persé ontzettend fanatieke duikers, die elk uurtje in- of eigenlijk onderwater doorbrengen. Juist de gezelligheid van de zwemtrainingen, het biertje na de training en de activiteiten in de loop van het jaar maken dat leden vaak al jarenlang lid zijn en dat ook blijven.

Dit betekent natuurlijk niet dat onze vereniging geen fanatieke duikers als leden heeft, want zeker in de zomerperiode ligt de harde kern elke week op een ander plekje in het water. Handig, want dat maakt het makkelijker je aan te sluiten, bijvoorbeeld als er gedoken wordt op een locatie waar je nog niet bent geweest.

Een groot voordeel van het lidmaatschap is onbeperkt vullen bij onze eigen compressor op het zwembadterrein. Deze staat continue tot je beschikking en dat betekent dat een lege fles op een dag dat je net een spontane duik wilde gaan maken, geen enkel probleem meer hoeft te zijn.

Neem gewoon eens contact met ons op en kom een paar keer meetrainen om te kijken of onze vereniging je aanspreekt. Je bent van harte welkom!

Wellicht heb je in het verleden je brevet(ten) bij een andere organisatie gehaald. Geen enkel probleem, je kunt je ook met een brevet van een andere organisatie bij onze vereniging aansluiten en een (vervolg)opleiding volgen.

Als je na een aantal jaren het duiken weer wilt gaan oppakken is het geen gek idee om je set gewoon in het zwembad weer even mee onderwater te nemen. Ook als je wilt beginnen met de in het buitenland meer gebruikelijke ‘Checkdive’, kunnen onze instructeurs de eerste keer weer met je mee onderwater om wat oefeningen te doen die je weer vertrouwd maken met je duikuitrusting.

Denk wel nog even aan je medische keuring en het onderhoud aan je set!

Instagram

Facebook